Beste sportvrienden,

Wij heten u voor dit nieuwe seizoen van harte welkom bij Linkebeeksport in het clubhuis vanaf vrijdag 1 april 2022 om 16.00 uur voor het vrijdag aperitief !

Het jaarlijkse onderhoud van de tennisbanen is gepland door de firma Scheerlinck aan het einde van de maand (als de weersomstandigheden gunstig blijven) waardoor we de reserveringen op maandag 4 april zouden kunnen openen als alles volgens plan verloopt 🤞.

Tijdens de Algemene Vergadering van 26 februari 2022 hebben de leden op voorstel van de Raad van Bestuur hun goedkeuring gehecht aan:

  • de hoogte van de tennisgelden voor het seizoen 2022 (april t/m oktober) voor zowel Linkebeekers als niet-Linkebeekers te herzien. Alle informatie is beschikbaar op onze Linkebeeksport boekingssite Linkebeeksport (ballejaune.com)
  • voortzetting van de procedure voor de vervanging van de oppervlakken van de tennisbanen 3, 4 en 5 door de stemming over de begroting 2022. De Raad van Bestuur heeft de architect, de heer David ORTIZ, aangesteld om ons bij te staan en deze opdracht uit te voeren. Wij hopen, als wij de middelen krijgen, na het seizoen met de werkzaamheden te kunnen beginnen.
  • voortzetting van de renovatie van het clubhuis door het leggen van een nieuwe vloer in het restaurant.

Wat de Padel-activiteit betreft, zal de verhuur open zijn vanaf 1st april om 17u30. Er zijn twee mogelijkheden:

  • wordt u lid van de club en geniet u van een uniek voordeeltarief (1u30 spelen),
  • u behoudt uw “gast”-status en het bedrag van de staanplaatshuur is ’s avonds anders (vanaf 17.30 uur en in het weekend). Alle informatie is beschikbaar op onze reserveringssite Linkebeeksport Linkebeeksport (ballejaune.com).

Let op: de tickets die je in 2021 hebt gekocht, zitten nog steeds in je virtuele portemonnee. Dus je kunt ze in 2022 gebruiken. Dit seizoen is het degene die de plaats reserveert die het volledige bedrag zal betalen.

Tenslotte heeft de Raad van Bestuur besloten om dit seizoen interclubs te organiseren:a               &

  • Padel met de AFT padel in de lente en de AFP in de herfst aan de Franse kant. Twee teams zijn al ingeschreven voor het voorjaar.
  • Tennis met Tennis Vlaanderen, die onze voorkeursfederatie blijft. Dit jaar zal een damesteam de uitdaging aangaan.

 

Tot ziens!

Pin It on Pinterest

Share This